top of page
Kerstbomen kopen Garden Supply Tongeren

Kerstbomen

Groothandel duurzame kerstbomen

Garden Supply staat garant als leverancier van duurzaam geteelde kerstbomen. We zijn trots om kerstdennen van hoge kwaliteit van Abies Nordmann en Picea Omorika te kweken.

 

Als groothandel bieden we ze aan aan verenigingen, bedrijven en openbare diensten.

Abies Nordmann

Kaukasische zilverspar

De Abies Nordmann-boom is een hoogstamboom met donkergroene naalden. Deze kerstden is onderaan breed  (max 7-9m) en kan tot 30 meter hoog zijn. Deze naaldvaste kerstden is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Kerstbomen kopen Garden Supply Tongeren
Kerstbomen kopen Garden Supply Tongeren

Picea Omorika

Servische spar

De Picea Omorika is een dunne kerstden met een rechtopgaande stam. Deze boom is maximaal 4 meter breed, 25 meter hoog met sierlijke hangende takken. Verschillende groottes verkrijgbaar.

XXL-kerstbomen én levering in heel België

Naast onze standaardmaten zijn we gespecialiseerd in XXL-kerstbomen. Ideaal voor grote bedrijfsevenementen of een steden met een groot plein.

 

Voor levering staan we met Garden Supply ook garant. We leveren zowel standaard-kerstbomen als XXL-kerstdennen in heel België. Vraag nu uw offerte.

Vraag gratis offerte

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor Abies Nordmann of Picea Omorika-kerstbomen. Vul het formulier in of neem telefonisch contact op. Het Garden Supply-team staat klaar om u te helpen met uw vragen en bestellingen. 

locatie_wit.png
telefoon_wit.png
email_wit.png

Overhaamlaan 48, B-3700 Tongeren

Offerte
bottom of page